+36 30 207 7456
8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.
hévízi televízió
kezdőlap / hírek / Vállalkozásfejlesztés és közösségépítés
2024. május 10. péntek 12:15
Vállalkozásfejlesztés és közösségépítés
Az együttműködés és a közösségépítés fontossága is szóba került a VOSZ Keszthely-Hévíz térségi gazdasági kerekasztal-beszélgetésén, amelyen a Balaton közelében működő cégek vezetői vettek részt. Elhangzott: a szervezet egyik fontos célja a közösségépítés.

Balogh Ádám, a VOSZ zalai elnöke elmondta,ez a térségi gazdasági kerekasztalsorozat negyedik vármegyei állomása, amelynek egyik célja, hogy a résztvevők egymástól is tanulhassanak.

Balogh Ádám elnök, VOSZ Zala Vármegyei Szervezet: „A VOSZ fő célja, hogy a kkv szektort támogassa azzal a tudással, információbázissal, amellyel ezek a vállalkozások a multinacionális cégek versenyképességi szintjére, vagy annak közelébe emelkedhetnek.”

Balogh Ádám ismertette, a VOSZ fő feladata az érdekképviselet és -védelem, emellett a Széchenyi Kártya révén hitellehetőséget biztosít a vállalkozásoknak a KAVOSZ Zrt. egyik tulajdonosaként. Friss fejlesztésük a VOSZPort elnevezésű kisvállalat-irányítási rendszer, emellett a társadalmi felelősségvállalás jegyében is nagyon sokat tesznek.

Balogh Ádám elnök, VOSZ Zala Vármegyei Szervezet: „Nemzeti szinten nagyon jó kapcsolatokat ápol vezetőségünk az állami szférával és a kormányzattal, s próbáljuk a felmerülő gondolatokat, problémákat becsomagolni és tudtára adni a tárgyalófeleknek: mik azok a témák, amelyekkel foglalkozni kell. Az egy fontos felismerése volt ennek a kerekasztalbeszélgetés-sorozatnak, hogy meg kell fogalmaznunk javaslatokat, mert csak ezek mentén lehet előrehaladni.”

Az elnök a Zala vármegyei szervezet legfontosabb feladatai között az érdekképviseletet, a vállalkozásfejlesztést és a közösségépítést sorolta, utóbbi kapcsán pedig kijelentette, a VOSZ által szervezett programok révén erősödhet a kapcsolati háló, s ennek nyomán „a párbeszédből együttműködés, majd közösség alakulhat”.

további híreink
legfrissebb adásunk
A Hévízi TV 2024. máj. 17-i adása
partnereink
Hirdetés