+36 30 207 7456
8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.
hévízi televízió
kezdőlap / hírek / Jogerősen is polgármesterjelölt Vértesaljai László
2024. május 3. péntek 12:46 - Hévíz
Jogerősen is polgármesterjelölt Vértesaljai László
Jogerősen is polgármesterjelöltté vált a Fidesz-KDNP támogatását élvező Vértesaljai László, csapatának tagjai pedig hivatalosan is képviselőjelöltek. Az önkormányzati választásokon induló csapat továbbra is számít a hévíziek ötleteire, gondolataira, támogatására.

Választási időszakot él Hévíz. Az utcákon, köztereken már megjelentek az első választási plakátok, melyeken Vértesaljai László, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje biztatja voksolásra a polgárokat. A jelölt a Hévízi Televízió nézőinek beszámolt a választási időszak legfrissebb híreiről is. 

Vértesaljai László-polgármesterjelölt: "Büszkén jelentem a hévízieknek, hogy az országos választási iroda Hévízen elsőként a Fidesz-KDNP vette jogerősen nyilvántartásba. Az elmúlt héten ugyanis a szükséges ajánlások többszörösét sikerült összegyűjteni a a segítőknek és a képviselőjelölteknek. Az aláírások ellenőrzése megtörtént, a jogerőre emelkedéshez szükséges idő letelt, így jogerősen képvislőjelöltté és polgármesterjelöltté váltunk. Szükségünk van a hévízi családok támogatására, így az aláírásgyűjtésekkel nem állunk meg."

Vértesaljai Lászlóval és csapatával a továbbiakban is találkozhatnak a hévíziek. A következő hetekben a posta előtti standnál várják a lakókat, piacnapokon pedig a termelői piac nagyparkoló felőli bejáratánál találkozhatnak a hévíziek a csapat tagjaival. Itt lehetőség nyílik eszmecserére, hogy pontosabban érzékeljék, mire van igényük, szükségük a városlakóknak, milyen lehetőségeket látnak Hévíz megújítására. Mint a polgármesterjelölt elmondta, az elhangzottakat programjukba illesztik.

Köszönjük a hévízi családok eddigi támogatását, és nagyon számítunk arra, hogy június kilencedikén a Fidesz-KDNP csapatát fogják támogatni. A mi programunkat a hévízi családok írják, A sok-sok beszélgetés, ötletek és vélemények jelölik ki számunkra az utat Hévíz megújításához. Az ötleteket és véleményeket pedig a felsorolt lehetőségeken túl azokon az alkalmakon is várják, melyeken a csapat tagjai délutánonként folytatják a hévízi családok látogatását. 

további híreink
legfrissebb adásunk
A Hévízi TV 2024. máj. 17-i adása
partnereink
Hirdetés