+36 30 207 7456
8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.
hévízi televízió
kezdőlap / hírek / Hőlégballonos repülés újságíróknak
2024. május 3. péntek 10:55 - Hévíz
Hőlégballonos repülés újságíróknak
Magyar, osztrák, és szlovák újságírók látogattak el a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. meghívására a Boldog Békeidők hétvégéjén Hévízre. A rendezvény látogatáson túl helyi és környékbeli attrakciókat is bemutattak a sajtó munkatársainak.

Hőlégballonos repülésre készültek magyar, osztrák és szlovák újságírók, akik a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. meghívására érkeztek a fürdővárosba a Boldog Békeidők Hévíze hétvégéjén.

Dagmar Postel: „Ausztriából, Bécsből érkeztem, én már voltam egyszer Hévízen és nagyon örülök, hogy újra itt lehetek. Itt minden a tóról és a víz gyógyító erejéről szól, ez mindig nagyon kellemes és minden nagyon szép.Most pedig nagyon várom ahőlégballonos repülést.”

A tanulmányi út legfőbb célja most is az volt, hogy a sajtó munkatársai megízleljék a Hévíz életérzést, valamint megismerjék a fürdőváros értékeit saját tapasztalataikon keresztül.

Pálffy Tamás- ügyvezető igazgató, Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft.:„Tulajdonképpen a célja az ilyen újságíró studyknak, hogy saját élményeket szerezzenek az újságírók és azt írják meg, tehát nem mi írunk egy cikket, hanem ők a saját élményeik alapján, a saját benyomásaik alapján tudnak egyedi cikket írni arról, hogy milyen könnyű Hévízt megközelíteni, milyen lehetőségek vannak itt  és valójában kik azok a vendégtípusok, akik számára érdekes lehet ez a szolgáltatás.”

Az újságírók a rendezvénylátogatáson túl helyi és környékbeli attrakciókat is megismerhettek, a hőlégballonos repülés mellett, a méltán híres Hévízi-tóés a Termelői Piac, valamint Keszthely kiemelt jelentőségű műemléke a Festetics-kastély látogatása is szerepelt a programok között.  

további híreink
legfrissebb adásunk
A Hévízi TV 2024. máj. 17-i adása
partnereink
Hirdetés