+36 30 207 7456
8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.
hévízi televízió
kezdőlap / hírek / Nők hete Zalaszentgróton
2022. március 8. kedd 14:06 - Zalaszentgrót
Nők hete Zalaszentgróton
Interaktív, kötetlen önismereti kérdéssorral és stílustanácsadással vette kezdetét a Nők hete programsorozat Zalaszentgróton. Az egyhetes országos rendezvényhez első alkalommal csatlakozott a település, ahol a hét folyamán érdekes előadásokkal, természetgyógyász és főzőbemutatóval, koncerttel, női tornával és szűrővizsgálatokkal is várják elsősorban a gyengébb nem képviselőit.

Jó hangulatú, interaktív stílus worshoppal vette kezdetét hétfőn a Nők hete rendezvénysorozat Zalaszentgróton. Tánczos Mónika stílus és önismereti coachkötetlen előadása során nem csupán elméleti, gyakorlati bepillantást is nyújtott a hölgyeknek a tudatos öltözködésbe, és a megfelelő stílusválasztásba. Az est folyamán a megfelelésmentes önazonosággal és a női szerepvállalással is foglalkoztak az egybegyűltek.

Tánczos Mónika –stílus és önismereti coach: „Az én küldetésem az, hogy a nőkjól érezzék magukat, ugyanis a családnak a harmóniáján tudnak alakítani, méghozzá hogyha ezt önazonosan teszik, akkor ezt nagyon szépen és könnyed szeretetnyelven tudják megtenni.”

A nemzetközi nőnap a női egyenjogúság és a nők emberi jogainak napja, melyet világszerte 1917 óta, Magyarországon 1948 óta minden év március 8-ántartanak. Az ENSZ által is világnapként számon tartott ünnepen a nők évszázados küzdelmét elevenítjük fel. Ilyenkor nemcsak a férfiak, a különféle civil szervezetek, egyesületek is a nők elismeréseképpen különféle rendezvények keretében ünnepelnek, sokan a Nők hetéhez csatlakozva. Zalaszentgrótidén első alkalommal vesz részt a programsorozaton. 

Varga Csilla –kulturális szervező, Zalaszentgrót: „Hagyományteremtő szándékkal indultunk neki, hisz annyi olyan téma van mely a nők számára érdekes és fontos,hogy bőven jut majd belőle az elkövetkezendő évekre is.”

A hét folyamán számos programmal várják az érdeklődőket Zalaszentgróton. Szerdán, Takács Andrea írónő jóvoltából előadáson vehetnek részt -nem csupán a hölgy érdeklődők- a „Szív ügynökei, az igazi háttérhatalom eleganciája” címmel.

Varga Csilla –kulturális szervező, Zalaszentgrót: „Csütörtökön a Városi Művelődési Központban fogjuk tartani a következő előadásunkat. Itt Gödriné Novák Mária természetgyógyász a női hormonokról, a boldogságról a lelki egyensúlyról fog beszélni és egy kis meglepetésként Sztana Ferenc szakács főzni is fog a hölgyeknek. Aztán pénteken visszatérünk ide a házasságkötő terembe, itt Fülöp Csenge fog beszélni a párkapcsolati bravúrokról.”

A hét lezárásaként a Kisszentgróti Borházban számos mozgásformával és a helyi egészségfejlesztési iroda jóvoltából egészségügyi mérésekkel is várják a gyengébb nem képviselőit.

további híreink
legfrissebb adásunk
A Hévízi TV 2024. ápr. 18-i adása
partnereink
Hirdetés